Citytrippen in eigen land #Brussel

Weet ge nog? Dat we vol zotte plannen zaten voor het vieren van mijn verjaardag?
We gingen van weekendje Barcelona, naar een week in LA, naar een citytripĀ Stockholm of een weekendje naar zee. We geraakten er niet uit en ik besloot alvast kinderopvang te regelen. Just in case of.

En plots had ik het door. Ik had helemaal geen zin in verre trips en veel geld uitgeven. Ik wou gewoon alles doen waar we in het drukke kinderbestaan geen tijd voor hebben: naar de kapper gaan (een goeie, een nieuwe, een make-over: spannend!) een cinemake doen (vrijdagavond: The Big Wedding), op restaurant gaan (maar liefst 3 keer: vrijdagavond in Leuven, zaterdagmiddag tappas bij ComoComo in Brussel en ‘s avonds met vrienden in Tienen). In plaats van een verre trip gingen we citytrippen in eigen land (Brussel), alwaar we stevig de toerist uithingen: Manneke Pis, de Grote Markt, de beurs, de Muntschouwburg, … De zon werkte zelfs mee zodat we een terraske konden doen! Normaal gingen we op zondag naar de Vossenmarkt om schatten te scoren op de rommelmarkt, maar helaas oversliepen we ons en werd ik plots wakker om 11u30! Ik denk dat dat al jaren geleden moet geweest zijn dat ik ooit zo lang sliep, dus het moet zijn dat ik het nodig had! Een beetje balen dat ik dus mijn lievelingsactiviteit gewoon gemist had. In de plaats kroop ik nog wat in de zetel en keek ik wat daytime television (mijn guilty pleasure!). Zalig gewoon: Rust in huis, doen wat we wilden, stilte….Voor even echt heel fijn. Om toch nog iets aan de dag te hebben, gingen we nog naar een rommelmarkt in het Leuvense en uiteindelijk schoven we in de namiddag aan de tafel bij mijn ouders.

Wat een topweekend zeg! Hierbij enkele foto’s van alles wat we deden/zagen:

New Hair:

Wakker gezongen worden door Jools (love!):

Een topkado krijgen van het lief:

Citytrip Brussel:

It never rains on my bday!

Leuke winkels (her)ontdekken:
In LOVE met deze Marimekko spulletjes uit: Espace Bizar:

Een van mijn lievelingswinkels in Brussel (Mr. Ego):

We dompelden ons onder in de Manneke Pis rage (wat is ie klein!!):
Zagen massa’s lekker eten:
Gingen naar de madam met haar gouden arm kijken, maar ze werd helaas gerestaureerd…..
….Al kon dat de pret blijkbaar niet bederven:
We bezochten de oude markt :

En de muntschouwburg:

en liepen verloren in kleine straatjes met leuke grafitti art:
Best cake ever:
En gelukkig maar, want maandag was het al direct een heel wat minder leuke dag:
….waardoor ik morgen op zoek mag naar een nieuwe auto šŸ™

2 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *