Ready, Set, Go

…de kleertjes van de kinderen liggen klaar. Morgen alweer een dagje single parenting. Het lief zit met draaidagen en die hebben nogal de neiging om lang te duren.
Er waren tijden dat ik nogal opzag tegen zo’n ochtendrush alleen. Maar tegenwoordig loopt alles mega smooth. Vorige week waren we zelfs te vroeg klaar. We hadden nog tijd om tien minuten te spelen. I’ve got it all covered!
Nooit gedacht dat ik zo voorbereid en gestructureerd zou kunnen leven. En zie nu, zondagavond 20u en de boekentas van Jools is gemaakt, de kleren liggen klaar. De buggy staat al in de gang en straks gaat de wekker weer op 7u. Alles staat klaar in de startblokken. Om morgen Jools op tijd op school te krijgen, Ellis in de creche in Brussel en mezelf op tijd op kantoor in Zaventem.
Het hoofd lekker leeg en tegelijk vol herinneringen aan een fijn en vooral erg relaxt weekend. Met veel knuffels en genieten van elkaar. Met werken in de kelder, terwijl Jools zich buiten bezig hield met twee keer niets. Een beetje rond lopen, wat zingen. Een petje, een stokje en hé, daar: een veertje. Het kind content, Ellis bijgeslapen en wij voldaan van de vorderingen in huis.
Zalig gewoon. Ik kijk al weer uit naar het volgende weekend!

2 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *