Zeg het eens…?

Binnenkort ben ik jarig. En het is Mei, eindelijk wat mooi weer!
En dus is er een vaag plan om iets te doen. Een dag of drie (of vier). Mét of zonder kinderen.
Ik weet het niet zo goed.

Iemand van jullie wat inspiratie? Wat is leuk? Ik ga van “we gaan ergens glampen met de kinderen” tot “we vliegen met twee naar Stockholm”. Alles wat daar tussen valt, kan dus in aanmerking komen 🙂

Gouden tips, graag in de comments!

2 comments

  1. Voor mij is het ook vaak een dilemma, weggaan met of zonder kindjes. Ik moet de kindjes al zo vaak missen maar eens zonder de kindjes weg zijn, kan zooo deugd doen!

    Wij zijn in de paasvakantie 3 dagen naar de efteling geweest met de kinderen en dat is heel goed meegevallen. Als je logeert in Bosrijk mag je ook in het zwembad, heel geschikt voor kleinere kinderen, dus het was niet alleen “pretpark”. Je zit er ook midden in de natuur en ze maken het je als gezin erg comfortabel.

    Anderzijds, een weekendje Reykjavik als koppel ? Vluchten zijn wel niet goedkoop, ik heb een paar dagen geleden zelf eens gekeken.

    Succes bij het plannen!
    Natalie

  2. Dan zeg ik: “Op het vliegtuig naar Stockholm”! Ik ben er vorige zomer geweest en ben er stomweg stapelverliefd op geworden! Heerlijke gezellige en romantische stad, vind ik. Met ongelooflijk mooie uitzichten!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *