Lazy Wednesday

Samen met Ellis tot 10u uitslapen. Op t gemak opstaan en een klein ontbijtje nemen.
Rond 11u30 een wandelingske in ‘t stad naar de bakker om rond 12u Jools van school te halen. Jools Ên frietjes van ‘t frituur.

Kinderen content met een feestmaal, moeder content want geen werk.

Straks (hopelijk) twee rustende kinderen en in de namiddag buiten spelen in de zon.

ARGH life as it should be! Eindelijk, wat heb ik hier naar verlangd en uitgekeken….
Genieten!!!!

 

1 comment

  1. Bij ons is het op woensdagmiddag geregeld ook (gekochte) lasagna. Kindjes blij en ik ook ;-). Zo is mijn woensdag ook wat relaxter – alhoewel het al een tijdje geleden is dat ik ‘s woensdags nog thuis kon zijn wegens de drukte op het werk 🙁
    Bij ons wordt het de laatste tijd (ook) wat makkelijker. Meer en meer spelen ze op hun eentje en mijn meisje is al wat groter zodat het gevaar dat mijn zoon ze pijn doet in al zijn enthousiasme kleiner geworden.
    Wel geen baby meer in huis 🙁

    Geniet van je dochters!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *