The end of an era….

Het begon nogal onschuldig eigenlijk.
Een beetje rommel uit de kelder op Kapaza zwieren. Zien dat dat rap verkocht wordt allemaal.
En dat we die dubbele buggy eigenlijk toch niet meer gebruikten hé. En eens zien of iemand daar interesse voor zou hebben. En hup, gisteren stonden ze hier in onze living. Onze buggy te keuren om hem tien minuten later in hun koffer te laden.

En plots was het weer van dat hé. Totaal onverwacht. Toch een beetje emo.
The end of an era, weet je wel.

Eerst ben je, na zo lang wachten, dromen en verlangen plots zwanger. Tien maand later, hupla weer van dat. Op zoek naar een goede dubbel buggy. En nu, ineens, with the blink of an eye is Ellis volgende week al 2 jaar oud en hebben wij helemaal geen dubbele buggy meer nodig. Zelfs als er nog een derde zou komen, dan nog hebben we genoeg aan onze Urban Jungle. Geen reden dus om hem nog te houden.

The end of an era dus. En ook weer het niet zien aankomen en er plots toch wel wat emo over lopen. No more baby in ons huis. Wel twee grote, zelfstandige, zelf stappende meisjes. When did this all happen?? *slik*

 

3 comments

 1. ik had dat met de wieg. stond mega id weg en ik had ze dus ook op tweedehands gezet en maar hopen dat niemang ging reageren. lap jong een uur later liep er een dolgelukkig koppel met de wieg ons berghok uit :-(.

 2. Ik heb de voorbije weken ook het gevoel dat “het baby-zijn” er volledig af is bij beide… Het is leuk dat we nu kunnen babbelen en dat ze zoveel begrijpen maar een baby’ke blijf ik zooo leuk vinden. Bij ons zal er wel geentje meer bijkomen (snifsnif).

  Onze dubbele buggy hou ik wel nog efkens. Hij doet nog dienst op woensdagen dat ik mijn zoon naar school breng want hij is vaak te moe en veel te lui om zelf te stappen.
  Ik heb sowieso de indruk dat mijn kindjes iets minder zelfstandig zijn dan de jouwe. Ze slapen allebei nog in een babybedje. Eerdere pogingen bij mijn zoontje mislukten, hij valt er altijd uit, zelfs met bescherming (hij valt ertussen aan het hoofdeinde).
  En mijn dochtertje wil af en toe wel eens op het potje zitten maar da’s alleen voor de schijn. Ze draagt nog 24 op 24u een pamper.

  Alvast een fijne 2e verjaardag voor Ellis!

  Groetjes
  Natalie

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *