Serieus?!

…Wat hangt er bij jullie zoal op die grote, witte muur in uwe living?

Wij zitten hier dus al maanden met onze living make-over en het enige wat maar niet wilt lukken is die ene grote witte muur, boven onze zetel.

Ik wil daar iets hangen. Iets tof, iets cools,….maar WAT?!
Ik zoek inspiratie, ideeΓ«n, maar kom HET idee maar niet tegen precies. En dan vraag ik mij dus Γ©cht af wat andere mensen zoal ophangen in hun huis?

Foto’s van de kinderen of ons, dat wil ik niet. Die moeten niet reusachtig groot in mijne living hangen vind ik. En vooral: er staan al een paar kaderkes op de schouwen aan de andere kant van de living met mooie foto’s. En dan is t al rap te veel vind ik.

Een schilderij dan? Maar waar vindt ge zo een coole versie? Of ingekaderde posters, maar die hangen dus ook al boven de schouwen….Ixxi ken ik ook wel, maar ik vind dat vooral tof van eigen foto’s, maar zoals ik al zei, zoek ik liever iets anders….

Afin, ge hoort het: t’is moeilijk! Dus bij deze een oproep: Wat hangt er bij jullie zoal aan de muren? Blog er over, pin het, Facebook mij…ik ben zo benieuwd!

8 comments

 1. bij ons is ene kant een echte fotomuur,foto’s van de kinderen en 1 of 2 van man of mijzelf,de andere kant was voor een paar maand geleden een schilderij van man,en nu is het een drieluik van foto’s van zijn werk,ik verander eens graag en met die foto’s gaat dit gemakkelijker dan een duur schilderij of iets anders.

 2. bij mij hangt er een groot kunstwerk van kunstenaar I. Kea πŸ˜‰
  tot mijn verbazing moet ik vaststellen dat mijn bezoekers altijd met bewonderende blikken staan te kijken en op zoek gaan naar de handtekening van de kunstenaar. (hihi) Enfin, ‘t is kleurrijk en vrij modern. Het hangt al zeker 10 jaar aan mijne muur en ik ben het nog altijd niet beu gezien. En dat voor 25 euro, ge kunt er niet voor sukkelen…

 3. Hi Jessie

  bij ons hangt er bijna nog niets omhoog in ons huis :-(. We zijn nochtans al 1.5 jaar verhuisd maar ik ben niet zo goed in interieurinrichting.
  Wij hebben ook een grote witte muur in de living… Mijn man kwam vaak met foto’s af van kunstwerken maar ik vond ze nooit mooi (maar wel duur).
  Nu hebben we toch maar beslist van 3 canvassen van portretten van de kinderen omhoog te hangen. Eerst wou ik dat niet, maar bij gebrek aan n beter idee, wordt het toch dat. We hebben de foto’s bij een fotograaf laten nemen, we wachten nu op het resultaat.

  Sorry dat ik je geen beter idee geef πŸ™

 4. tgoh het schilderen en aankleden van ons huis laat een beetje op zich wachten…
  en omdat wit plakwerk toch wel wat aankleding mag hebben ging ik boven de zetel voor dit
  http://isla08112006.wordpress.com/2012/11/13/kunst-2/

  ook boven de keukentafel ben ik bezig met canvas’kes
  goedkoop, ondertussen zijn de kinderen eens een beetje bezig πŸ˜‰

  en als we het beu zijn of de kinderen zijn te groot kunnen we nog zoeken naar iets anders

 5. tgoh het schilderen en aankleden van ons huis laat een beetje op zich wachten…
  en omdat wit plakwerk toch wel wat aankleding mag hebben ging ik boven de zetel voor dit
  http://isla08112006.wordpress.com/2012/11/13/kunst-2/

  ook boven de keukentafel ben ik bezig met canvas’kes
  goedkoop, ondertussen zijn de kinderen eens een beetje bezig πŸ˜‰

  en als we het beu zijn of de kinderen zijn te groot kunnen we nog zoeken naar iets anders

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *