4 comments

  1. Een vraagje: wij zijn op zoek naar een houten speelhuis om deze zomer in de tuin te plaatsen en ik herinnerde mij dat jullie dat een tijd geleden kochten. Nu zie ik dat bij jullie de treden van de ladder dikker zijn dan diegene die ik al vond en dat lijkt mij wel interessant. Mag ik vragen waar jullie het huisje haalden? Weet je nog de naam van het huisje ook? Bedankt!

  2. Zie hier helaas geen mailadres, dus hopelijk kom je hier zelf nog’s kijken! Ons huisje komt uit Dreamland; De naam weet ik niet meer, maar zal het eens proberen opzoeken! Ook online te zien (toen) op hun website.

  3. Paalhuisje Whistler Park, stond toen, vlak voor de zomer in rode prijs! Maar als jullie drie kinderen hebben denk ik dat het al wat krap is hoor. Afin, bij ons door het toevoegen van de schuifaf!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *