Parma, Italia

…Wat was het fijn. Een kleine mini-break rond oudejaar. Even met ons vieren weg. Op bezoek bij metekindje Pia en haar broer Ari én bij vrienden Stijn & Anne natuurlijk. We deden niet veel, maar wat we deden was super fijn. We hebben écht genoten van de kleine dingen:

Flinke, blije kinderen op de heen-en terugweg:

Met de kinderen achterop de fiets naar het park/speeltuin. Genieten van het voorzichtige zonnetje.

Met dezelfde fiets een dagje naar Parma City. Met twee kinderen, zonder buggy. We survived, meer nog, het was super gezellig en tof. Jools en Ellis hebben flink gestapt, gingen mee op café én op restaurant en waren de beste versie van zichzelf: gehoorzaam, aangenaam, schattig en grappig!

Samen boekjes lezen, verkleden en gekke bekken trekken:

En op het einde een innig afscheid tussen nieuwe vriendjes:

En natuurlijk deden we ook een beetje van toerist:

Een goede start dus van 2013, we kunnen er weer even tegen.

2 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *