Ooit….

Ooit word het hier weer meer dan een fotoblog, ik beloof het.
Maar voorlopig is het hier druk, héél druk. Het lief heeft zotte draaiweken en maak verschrikkelijk lange dagen. Elke ochtend sta ik er alleen voor met twee kinders. Kinders die op tijd op school en in de creche afgezet moeten worden. Om dan zelf nog te proberen op een deftig uur op het werk te verschijnen. Ook op het werk is het redelijk druk, ook wij zijn bezig aan een redelijk zot seizoen van Komen Eten (het negende al trouwens, mocht iemand aan het tellen zijn). Daarna stort ik mij in den auto in de hoop op tijd thuis te geraken voor het sluiten van de schoolpoort….Overleven dus, want tegen dat die twee zotte dochters in bed liggen, lig ik meestal zelf al redelijk pompaf.
Maar ooit, ooit gaat alles weer beter gaan hier zei ik dus. Want na volgende week zit het programma van het lief er op. Géén zotte draaiweken meer dus, in tegendeel. Na de kerstvakantie (mét tripje naar Parma, Italië, hoera! hoera!) ruilt het lief de zotte draaiperiode in voor een maandje recup, aangevuld met een maand ouderschapsverlof. Ne vent die thuis is, dat brengt direct ook voor mij een rustigere periode met zich mee: niet rushen voor boodschappen in het weekend, geen gestress over “is er nog wel brood in huis”, geen gestress om op tijd aan de schoolpoort te staan….ik kijk er al naar uit!
Maar tot dan: foto’s dus:
want ook hier kwam de Sint langs afgelopen weekend!
K3 euforie!!!
Bumba lover!
koekjes verdelen
spelen maar
ooh zo blij met de K3 paraplu

2 comments

 1. Hi Jessie

  bij ons is het van hetzelfde.
  De papa zit elke week 2 à 3 dagen in het buitenland en dus is het elke morgen en elke avond ook voor mij rushen naar en van school en creche. De laatste weken moet ik ze ook altijd wakker maken zodat het klaarmaken nog wat langer duurt omdat ze nog half slapen.
  Daar komt nog bij dat onze jongste nog altijd niet doorslaapt. Elke nacht wordt ze 2 tot 3x wakker. Tegenwoordig geeft ze ook geregeld over, zo net voor ze gaat slapen. Tegen dat ze dan allebei proper in hun bed liggen en het huis opgekuist is, de was draait, is het half 10… En dan moet ik vaak nog aan de pc gaan zitten voor het werk om de verloren tijd in de file in te halen.

  Hele schattige foto’s van je 2 meisjes! Ik lees en zie heel veel gelijkenissen met mijn kindjes. Een klein leeftijdsverschil heeft toch veel voordelen denk ik.

  Sterkte !

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *