BFF’s

Jools & Siloh, het blijft een vriendinnen duo. Elke dag als ik Jools van school ga afhalen zit ze samen naast Siloh in de klas. Haal ik haar in de opvang dan zijn ze gegarandeerd samen aan t spelen. Meestal zijn ze druk bezig met via het klimtouw op het huisje met de schuifaf te klimmen.

Siloh is een super lief, schattig meisje. Altijd vrolijk ook. De juf van de opvang zei ook dat Jools haar altijd verdedigd als de jongens haar pijn doen ofzo.

Vandaag nam ik een foto van de twee meisjes. Leek me leuk voor Jools. Gevolg: Jools zit al héél de namiddag met mijn telefoon in de hand: “ik wil graag mijn vriendje zien, mama”. How cute is that?

1 comment

  1. heel schattig! Hier idem maar dan tiemen met aaron. aaron mocht natuurlijk niet ontbreken op het verjaardagsfeestje en toen nam ik van de twee ook een foto, die nu in een kadertje naast het bed van tiemen staat. En elke avond krijgt ook aaron een nachtzoen van tiemen 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *