Op weg naar school…

“Mama, ik heb echt héél toffe vriendjes hé op school”.
*Smelt*

Sinds een tweetal weken valt het inderdaad op dat Jools een aantal vaste vriendjes heeft in de klas (en de opvang). Dezelfde namen die steeds weer vernoemd worden: “Loentje” (Iluna), Cruz, Sanne, Paulien en vooral Siloh, het Indische meisje. Ook de juf bevestigde op de ouderavond (geen oudercontact maar een algemene infoavond) dat Jools & Siloh steeds naar elkaar trekken en dat Jools Siloh, wiens ouders geen Nederlands spreken waardoor ook Siloh nog veel moet leren, vaak helpt. Super vind ik dat!

Naar school gaan bevalt Jools prima. Elke dag vertrekt ze enthousiast en loopt ze letterlijk van thuis naar school. Ook de vermoeidheid is een pak beter én ze komt nu ook thuis met een hoop verhalen: wie er jarig was, of ze gevallen is, wat ze gedaan hebben. Echt super tof gewoon!

Had ik dat geweten, ik had geen week moeten bleiten toen….
😉

1 comment

  1. je mag fier zijn op Jools want dankzij haar gaat Siloh veel vlugger haar vriendjes begrijpen.
    en van dat bleiten,zo herkenbaar 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *