De laatste…..

De laatste dag van de vakantie is ingezet. Vanaf morgen is het hier volop van back to school (voor Jools) en back in de file (voor ons) vrees ik.

PFF, wat zie ik er al weer tegenop. Uren in de file voor afstanden die eigenlijk in 25 minuten te doen zijn. What a waste of time. De laatste week gingen de reistijden ook al weer wat de hoogte in. Wat mij dan meteen weer doet wegdromen van verhuizen naar dichterbij. Of doet panikeren over “zou ik niet beter een andere job zoeken”.

De klok weer elke dag een uur vroeger (auch!), Jools weer elke dag moeër, Ellis later thuis. Allemaal minder leuke kanten, maar Jools, die is er meer dan klaar voor. Ze wil grote kinderen om mee samen te spelen, een juf om naar op te kijken, dingen om te ontdekken. En een hoop waarom-vragen om te beantwoorden. Het eerste kleuterklasje, bij juf Karin.

De boekentas moeten we nog even opsporen en ontstoffen. De brooddoosjes bij elkaar zoeken. En mijn enige item dat op mijn to do lijst stond voor deze vakantie (eindelijk een naamlabel in haar jas strijken) is ook nog niet doorstreept….We hebben dus nog wel wat werk voor de boeg vandaag. Gelukkig ook nog leuke vooruitzichten: in de namiddag gaan we nog’s babyborrelen op de komst van Nand.

Véél succes aan iedereen morgen! Ik kijk al uit naar alle fotootjes van kindjes-aan-de-voordeur-met-een-boekentas-in-de-hand 😉

1 comment

  1. Succes morgen!

    Enige paniek over “zou ik niet beter wat dichter bij Brussel gaan wonen” is mij de laatste tijd ook niet vreemd, moet ik bekennen. Wij denken dan soms aan Tienen als optie, maar blijkbaar moet ik dus nog meer richting Bxl opschuiven als ik dat hier zo lees 😉 Weet het mij te zeggen als je dé oplossing gevonden hebt!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *