Kadootje!

Gisteren arriveerde er een lang verwacht “pakje”. Een kadootje voor mezelf!

En wat er in zat? Een gouden hond. Ik zag hem een paar jaar geleden in een film voorbijkomen en sindsdien vond ik hem super leuk. Ik zag hem ooit in een interieurwinkel staan, maar woonde toen nog op een bouwval. Ook bij Anki spotte ik hem in het interieur en op die manier bleef hij maar door mijn hoofd spoken.
Ik bleef twijfelen, al goed anderhalf jaar denk ik. Toen ik hem toonde aan collega’s lachten ze mij kei hard uit. Een hond met een gieter hoofd. Ze snapten ’em niet zo goed.
De site waar ik hem wou kopen heeft elke donderdag een selectie producten in de aanbieding. Een paar weken geleden mailde ik met de vraag of ze “mijn hond” niet eens in de deals konden opnemen. En hupla, een week later kreeg ik een nieuwe deal in de mailbox, mét gouden hond! Nu kon ik toch gewoon niet anders meer??? Ik moest hem wel kopen….
En dus nu staat ie hier, letterlijk en figuurlijk te blinken. Helaas moeten we wel nog hét perfecte plaatsje er voor vinden, want ik ben al een hele tijd op zoek naar een mooi, klein kastje waar hij dan op zou komen te staan.
En het leuke aan zo’n reusachtige doos is dat de kinderen meteen ook een héle dag geëntertaind zijn. Win-win situatie dus!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *