Back To School

Vandaag mocht Jools meedoen aan een fotoshoot voor Goed Gevoel!
Bedoeling was dat ze haar haar mochten doen, dat ze een mooie outfit aantrok en dat ze dan op de foto ging.

Spannend dus. Want als je 3 bent, dan is je gedrag niet altijd even voorspelbaar.

Plaats van afspraak was de kinderkapper Bles&Tres, in Leuven. Wat een aanrader zeg! Helemaal afgestemd op (kleine) kinderen: een leuke ruimte, een olifant als kappersstoel, speelgoed tv schermpjes met Bumba of Tom & Jerry, drankje, snoepje achteraf en het allerbelangrijkste: super leuke, lieve, kindvriendelijke medewerkers!

Voor Jools was het de eerste keer dat ze naar een kapper ging en toen ze dat hoorden, zeiden ze meteen dat ze het eerste lokje opzij zouden houden. Ik kreeg het mee in een zakje met een labeltje aan: “Mijn haartjes werden voor het eerst geknipt op 26/7/12. Niet iets wat ik anders snel zou doen, maar eigenlijk toch wel een leuke herinnering voor in haar herinneringsdoos.

Jools was geknipt en kreeg een leuke outfit aan. Al deze “make-overs” zijn bedoelt voor een back to school reportage. Daarna moesten we even wachten en was het tijd voor het “interview”. Veel vragen kon ze natuurlijk nog niet beantwoorden, dus werden er ook wel wat antwoorden ingefluisterd.

De foto’s zagen er super schattig uit en ik ben dus al héél benieuwd hoe het resultaat er zal gaan uitzien. Helaas moeten we daar nog tot september geduld voor hebben.

Maar: u noteert dus alvast: Koop Goed Gevoel in September! Wij staan alvast te popelen…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *