J loopt achter….

Maar nu,  eindelijk is het zo ver zeg. Na lang twijfelen, ervan dromen en nog wat meer twijfelen is het zo ver: Ik heb een Iphone gekocht. Géén nieuwe, dan vond ik er zwaar over. Ik kan écht geen 700 euro aan een telefoon geven. Ge wilt niet weten hoeveel keer ik naar de Mac store ging kijken om een Iphone te kopen. Tot het ding in mijn winkelmandje stond en ik de prijs zag staan. Slik. Klik, website dicht. Gaan slapen. En zo gingen de maanden maar voorbij in mijn Iphone-loze wereld.

Tot deze week plots én mijn Ipod, na vele palliatieve reddingsacties er definitief de geest aan gaf. En dat nadat ook mijn GSM grondige problemen vertoonde. Toen ik die rekensom aan het maken was (nieuwe Ipod én nieuwe Smartpone) dacht ik plots: voor zo’n bedrag moet ik toch een deftige tweedehandse Iphone vinden zeker?

Ik ging online, bekeek een paar zoekertjes en mailde er twee. Een mailde meteen terug dat de iphone binnen de kortste keren verkocht was en één mailde terug dat ik er morgenvroeg naar kon komen kijken. En hup, plots had ik dus een Iphone gekocht. Paar maand oud, met factuur en nog onder garantie. Niets aan te zien, geen schram, geen vingerafdruk, niets! En vooral: all mine!!! Wehey!!

Ik ben al helemaal verliefd en het ding staat al bomvol super coole photo app’s. Maar er moeten vast en zeker nog veel leuke dingen zijn die ik absoluut moet ontdekken. Dus, aub, laat u nog is gaan, hier bij mij in de comments: wat zijn uw favoriete, leuke, toffe, coole app’s???

2 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *