TOT could have been…

7 juli, het zal voor altijd een speciale dag bijven.
Zo’n acht maand lang was die datum, het antwoord op mijn gebeden.
Mijn uitgerekende datum, de dag dat wij Jools (ongeveer) voor het eerst in onze handen zouden houden.

Elk jaar merk ik dat deze dag me toch iets doet. Even stilstaan bij het geluk dat wij toch gehad hebben met de onverwachte, spontane zwangerschap. Sinds Jools eindelijk in ons leven kwam, stapten we in een sneltrein en zo zijn plots drie jaar verder zeg! Drie jaar, dat klinkt gigantisch lang.

Zo meteen gaan we het huis versieren met ballonen en slingers. Een berg kado’s worden ingepakt, een fiets in elkaar gevezen. De Kaatjes taart is ook al klaar. Ja, ik weet het, we gaan haar rotverwennen. Fuck it. A girl only turns 3 once, right?!

En dan rest ons nog maar één ding: hopen op toch wat goed weer morgen (én genieten van de dag!!)

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *