Circus

Jools dat is dus écht nen acrobaat hé.

Een héle dag zoekt ze dingen waar ze kan aanhangen, tussenhangen, opklimmen, tuimelen, afspringen,…Hoe zotter en wilder hoe liever. Zo klimt ze bijvoorbeeld kei graag langs de buitenkant van de trapleuning omhoog (en neen, dat mag ze natuurlijk niet van ons!). Of dan hangt ze zichzelf gelijk een plank op tussen de tafel (met haar voeten) en de tripp trapp (met haar bovenlijf)

Helaas moet ze voor de circus school hier in Tienen (één van de grootste van het land blijkbaar) 4 jaar zijn. Ze zal dus nog een jaartje geduld moeten hebben. En blijven oefenen met de dingen die voorhanden zijn. Zoals….haar speelhuisje.

En ik? Ik hou ondertussen mijn hart al vast. (en Ellis die zit ook niet stil natuurlijk):

P.S gelieve niet op haar outfit te letten: ze draagt zowel een pijama shortje, een rokje én een kleedje 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *