De eerste laatste…

‘T zit er op…Jools’ eerste laatste schooldag….

Als ik terugkijk op de afgelopen weken is het bijna niet te geloven hoe moeilijk ik het had bij de start. De eerste keer écht loslaten, het ging mij moeilijker af dan verwacht. Gelukkig ging het na die eerste week een pak beter. Vanmorgen ging je voor de laatste keer naar het klasje van juf Lesley. Vanaf volgend jaar zit je bij juf Ann. Ik ben alvast super benieuwd hoe het daar zal zijn.

Lieve Jools, je gaat zo graag naar school en dat maakt mij super blij én trots! Elke ochtend loop je letterlijk onze straat uit. Ik kan je amper bijhouden. Enthousiast wijs je je school aan als we er op een vrije dag langslopen. Het enige moeilijke is de vermoeidheid die we er gratis bijkregen. Naar school gaan is uitputtend, zo blijkt. Gelukkig hebben we de luxe van mijn vrije woensdag. Een dag die, sinds je schoolstart, vooral in het teken staat van bijslapen. En niet te vergeten: L, onze naschoolse opvang. Twee keer per week haalt zij jou meteen na school op. Wat ben ik blij dat we haar gevonden hebben! Ze doet dat écht super super goed!!! Ze knutselt met je, troost je als je moe en droevig bent en laat je rusten wanneer nodig. T’is gewoon goud waard om iemand zo stipt en betrouwbaar te vinden. Jij voelt je super goed bij haar en dat is toch wel het allerbelangrijkste!!

Hierbij nog een foto, van je eerste laatste schooldag 🙂
Op de trap voor onze deur, mét bedank kadootje voor juf Lesley. Niets mega creatief en zelfgemaakt, gewoon wat moois van Papiermier, ideaal voer voor toffe juffen! Je staat er misschien een beetje raar op, maar dat komt vooral door de Paul Frank tshirt die maar niet wil passen….Hoewel het een 3 jaar is, blijft hij gigantisch groot. Maar: jij.moest.hem.aan.vandaag. Moest. Aangezien ik op deze speciale dag geen zin in drama had, liet ik je maar begaan. Je moet het zelf maar weten….Maar kom niet klagen binnen zoveel jaar als je de foto’s bekijkt 😉

Goed bezig lieve Jools. En sorry dat ik me zo aanstelde, toen tijdens je eerste schoolweek. Ik kon er écht niet aan doen 😉

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *