Pre Birthday Party

Jools heeft een beetje pech wat betreft haar verjaardag. Ze verjaart begin Juli en zal dus nooit echt haar verjaardag op school kunnen vieren. Haar verjaardagsfeestje plannen zal soms moeilijk zijn omdat haar beste vriendjes misschien net op vakantie zullen zijn.

Gelukkig krijgen bij haar op school de kindjes die in de zomer jarig zijn, een dag toegewezen in de laatste weken voor de vakantie. Afgelopen maandag was het haar dag. Samen met Lauren mocht zij haar verjaardag vieren, trakteren aan de kindjes in de klas, op de verjaardagstroon zitten en best of all: een hele dag een hele coole kroon opzetten. Van de juf kreeg ze ook een grote kaart met wensen op.

En trots dat ze was! Sinds maandag is de kroon amper nog van haar hoofd gegaan. Toen we vanmorgen naar de dokter moesten, ging dat mét kroon.

Da’s dan weer het voordeel van in de zomer verjaren. Jools zal altijd jarig zijn van eind juni tot en met 9 juli en aan haar gezicht te zien vindt ze dat helemaal niet zo erg:

1 comment

  1. zalig hé dat fiere snoetje ;-). Onze vakantie feestvarken kreeg maandag ook zijn speciale dag op school. De juf zei dat hij blonk!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *