Project living 2.1

We zijn misschien niet de snelst verbouwende of inrichtende mensen, maar als we het doen, doen we het wel goed, vind ik.

En dus gingen wij dit weekend voor de volgende stap in ons Project Living.
Een kleine reminder: we komen van dit (bij aankoop, laat dat duidelijk zijn):

Vervolgens gingen we naar de opstelling waarbij onze zetel onder het raam stond, in living 1 dus en de rest in living 2. Daarna gingen we naar de switch van living 1 en 2 en verfden we alle muren wit.
Toen waren er eindelijk ook lampen.

En nu, na 2,5 jaar hebben we eindelijk ook weer kasten in onze living. Zalig zeg! Het bleef stressen tot het laatste moment (gaat het wel mooi zijn, passen,…). Aanvankelijk was het even wennen, na al die maanden in een zo goed als lege living te zitten, lijkt zo’n bemeubelde living plots gigantisch vol. Maar, we zijn content!

Next up: iets vinden voor aan de ramen, want die vieze kanten gordijntjes zijn het nu toch ook wel ├ęcht niet. En verder zoeken we nog naar “iets” voor het grote witte oppervlak boven onze zetel. We overwegen een Ixxi, maar zeker zijn we nog niet helemaal.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *