Back in business

Nog maar een paar dagen terug en al vollenbak back in business. Zo gaat dat dan als uw vakantie net gepland is in een super belangrijke, drukke werk periode. Een half uur terug en ge hebt al weer t gevoel dag ge niet weg geweest zijt.

Maar toch nog even melden dat wij een super goeie vakantie hebben gehad. Super goed want:
– zon, veel zon. De zin is zelfs gevallen: “amai, vandaag is het écht gewoon te warm om iets te doen”. Gevolgd door *plons*, in ons eigen zalige zwembad.
– rust en veel niets doen, in ons geval: niets doen onder de grote palmboom in onze tuin

Dingen die we leerden op vakantie:
– Als de dokter u een dag voor vertrek stevig afraadt om een vliegtuig te nemen door een oorontsteking bij de dochter kunt ge nog veel bereiken door direct vol op met antibiotica te starten. Het vliegtuig steeg op en Ellis gaf geen kick. *oef*
– Ellis is een mega waterrat. Jools totaal niet. Op de allerlaatste dag van onze vakantie durfde Jools eindelijk op het eerste trapje van het zwembad zitten. Meer niet.
– Ellis is een hevig geval. 15 maanden te jong om al woede aanvallen te hebben? Ik denk het niet, meneer.  Brullen dat die kan, het hele dorp was op de hoogte van onze- en dan vooral haar- aanwezigheid vrees ik. Onze welgemeende excuses aan de Roquebrun community. We hebben gedaan wat we konden om de geluidsoverlast te beperken….
– Op reis gaan met twee kleine kinderen is mega vermoeiend. Gelukkig dat ze op hun goeie momenten de allercoolste kinderen ever zijn, dat maakt namelijk veel goed. Ook gelukkig waren we daar niet alleen op congé en konden we soms achterlaten bij oma & opa en zelf een dagje de stad (Toulousse/Carcasonne/Montpelier) intrekken.
– Vingerverf is eetbaar, zelfs als het bijna een hele pot betreft.

Hopelijk kunnen jullie binnenkort allemaal genieten van een fijne, zonovergoten vakantie!

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *