Stoeferdestoef

Lieve Ellis,

Speciaal voor je persoonlijke archieven bewaar ik hier voor jou een mailtje dat ik kreeg van I, het opperhoofd van Ukkepuk.

Bedankt voor je mail Jessie!
Vandaag heeft uw dochter mij weeral eens verbaasd met haar verbaal talent: Annelies, Ellen, de namen van de kindjes zegt ze vlotjes na, dat is echt ongelooflijk snel, ik herinner me geen enkel kind in mijn carrière van de afgelopen 13 jaar dat zo snel en duidelijk is beginnen spreken. én superlief is ze ook zeg, ik kreeg weer een mega knuffel van haar!
Groetjes,
I
Nu hadden wij hier ook wel al door dat jij echt wel héél vlot veel woorden juist kan uitspreken, maar van zo’n mailtje worden we toch ook wel trots natuurlijk. Je bent ondertussen een paar dagen verwijderd van je volgende vermaanddag. 15 maand ben je er dan. Je stapt ondertussen vrolijk rond en dat is bijzonder goed voor je humeur. Ook voor het onze trouwens, want het heeft jouw trappen obsessie stevig doen afnemen, waardoor we je nu geen 1000 keer per dag van de trap moeten plukken. 
 
Je zingt heel vaak en sinds een paar dagen dans je ook graag. Je doet alles na wat Kaatje doet. En Jools die kopieert jou op haar beurt. Ze doet dan wat onhandige bewegingen na, strompelt zoals jij soms doet en kruipt weer graag. Jullie favoriete spel van het moment is samen heel snel rond kruipen. Gieren van het lachen doen jullie dan. 
 
Je mist Jools ontzettend hard en bent nu altijd super blij als je haar ziet. Als je s morgens je ogen opendoet is het het eerste wat je roept: “Joooooools”. Je geeft haar honderden kusjes en knuffels per dag. Niet te omschrijven hoe lief en schattig dat is jong!! Ik ben zo blij dat jullie zo’n dikke vrienden zijn. Hopelijk behouden jullie die bijzondere band als de hormonen beginnen toeslaan ;-)b     
 
Ik kijk ontzettend uit naar onze vakantie samen en ben nu al benieuwd naar de grote sprongen die jij daardoor zal maken. 
 
Goed bezig, lieve, reuze Ellisl
XXX
je mams

1 comment

  1. Ons Fran was ook zo ne rappe prater. Op 15 maanden telde ze al vlotjes tot 14 op consultatie bij K&G, waarop die hunne mond openviel ;o)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *