Spaghetti Sunday

Dit weekend hielden wij echt een lazy sunday weekendje. Lekker veel thuis zijn, samen spelen, veel rusten én lange middagdutjes.

Een lazy weekend dus. Een fijn, rustig weekend, waarbij ik ook even ontsnapte voor een kleine dosis Rock ‘n Roll (of eerder punkrock ‘n roll!). Groezrock was zo vriendelijk om de drie groepen die ik graag wou zien netjes na elkaar, op hetzelfde podium te programmeren, waarvoor dank!
Reel Big Fish speelde nog exact dezelfde setlist als zoveel jaar geleden, waardoor ik mij weer helemaal 23 waande. Feestje!

Bouncing Souls vond ik eerder saai, maar gelukkig speelden ze ook mijn favoriete True Believers, en dat maakte wel iets goed! En de Heideroosjes? Die deden wat ze altijd doen: losgaan en beuken maar! I let it all out en kan er weer tegen voor een paar weken!

Ahhh zalig, zo’n weekend! Een perfecte combi van gezellig thuis zijn én een eerste “zomer”festival!
Oh, en we aten ook spaghetti 🙂
 
Geniet van het (lange?) weekend!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *