‘Tis gebeurd….

Lieve Jools,

Het is zo ver: Jouw allerlaatste creche dag zit er op! Totaal onverwacht had ik gisteren een mega bleitdag 🙂

We zaten in de auto, luidkeels aan het meezingen van “Jongens, meisjes aan de kant” toen het mij plots kei hard inviel. Dit was de laatste keer dat we samen met z’n drieën de E40 onveilig maakten met onze valse noten. Meer was er niet nodig om mij om te vormen tot een wenende moeder. Aangekomen in de creche huilde ik lustig voort. Op het gelijkvloers toen een andere moeder mij aansprak. Op het tweede waar we Ellis gingen afzetten én op het eerste, waar Ellen mij bezorgd aankeek….Ik weet dat ik er veel over gevloekt heb, maar dat dagelijkse “uurtje onderweg” was eigenlijk toch een gezellig uurtje. Ik ga zal je missen, lieve Jools.

Maar dus, het ging over vandaag, jouw allerlaatste creche dag.
We aten pannenkoeken bij het ontbijt:

Ik liep voor de laatste keer te zeulen met een 13 kilo wegende Ellis terwijl ik jou veilig en wel over de VRT parking probeerde te krijgen:

We kochten een hele grote taart voor alle Ukkepukkers (ook voor Ellis haar verzorgers, aangezien zij van de baby- naar de peutergroep zal verhuizen):

‘S avonds sprong je nog een laatste keer in het zo geliefde ballenbad:
En toen was jouw laatste dag een feit.
Succes lieve Jools. You can do it!!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *