Dit weekend

Deed ik voor de allereerste keer met een hoop collega’s mee aan een quiz. Helaas was het allemaal vrij serieus en waren de vragen vriendinnendagje redelijk moeilijk. Niet voor herhaling vatbaar dus!

Zaterdag had ik een in Maastricht en kocht ik een hoop dingen waar ik blij van word:

Super schattige schaaltjes waar Jools & Ellis nu vrolijk hun boterhammetjes van eten. Lichte lectuur met het oog op de steeds dichterbij komende vakantie, een lief konijntje voor Ellis’ kamer, speltjes voor Jools haar haar dat eindelijk lang aan het worden is, zaadjes om bloemetjes te planten in de bloembakken van het speelhuisje én schattige paddenstoelkaarsjes voor Jools’ verjaardag in Juli. 

Vandaag kreeg Jools eindelijk haar boekentas kado! We kochten hem al in Berlijn, maar aangezien ze volgende week pas haar schoolstart maakt, kreeg ze hem vandaag. Plots viel me ook op hoe groot ze eigenlijk geworden is. *slik*

Gingen we wandelen in het provinciaal domein van Hélécine! Een super mooi, groot park (en bos) met hertjes, geitjes, eendjes en een gans die zomaar uit Jools’ hand kwam eten.

Jools was ook in haar nopjes omdat ze eindelijk eens ergens aan kon hangen zoals Kaatje dat doet bij “Mieke hou je vast”. 
Deed Ellis haar eerste schommel-sessie
En hoera, hoera, morgen krijgen we er nog een hele dag gratis en voor niets bij! Hopelijk komt de paashaas dan langs voor Jools & Maya! 
Fijne Pasen gewenst!

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *