New Skills a gogo

Eindelijk gaat het hier weer wat beter.
Je zag het waarschijnlijk wel aan de zaagposts hier en daar, maar ’twas hier effe een moeilijkere tijd.

Ellis had longontsteking en vlak daarna nog een virale infectie. Vervolgens haalde Jools roodvonk in huis.

Koorts, wenen, zagen, lastig doen. Het leek wel het themafeest van afgelopen twee maanden. Gelukkig voelt Ellis zich ondertussen weer stukken beter en is ze weer haar gigantisch schattige, lieve, grappige zelve. En dat resulteert in een pak nieuwe skills.

Ze lanceert zich bijzonder vlotjes op onze glijbaan: klik

én ze kan eindelijk zelf rechtstaan zonder hulp. Ik voel het jong: dat stappen, dat komt in orde binnenkort!

Beiden vindt ze zelf gigantisch grappig. Daarnaast blijft haar woordenschat verbazingswekkend groeien. Ze zegt: oei, bellen blazen, schildpad, appelsien laat u zien, hihi hahaha, kaatje, olifant, auto, bumbaloe….en nog véél meer. Eigenlijk herhaald ze gewoon constant alles wat wij zeggen. Tis echt niet normaal hoeveel woorden ze goed kan uitspreken.
En het meest van al vertedert ze mij met haar “neuzeneuze” doen. Gisteren lag ze op de commode toen ik dat bij haar deed. Ze keek met grote ogen recht in de mijne en deed plots mee. Super lief schud ze nu elke keer ook haar hoofdje van links naar rechts.
*Arghhh*  I love this girl!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *