# wijvenweek dag 2 Guilty Pleasures

Dat het voor de inhaaldag zal zijn. Want Londen is veel te tof en hotel internet veel te duur. Maar ik kan alvast een klein kantje meegeven: weet ge dat ik mij zo gigantisch hard kan laten leiden door kooplust, hormonen en instant bevrediging. Ik kan zo slecht met geld om en sparen. Het maakt het lief soms gek. Maar ik zweer het: ik kan er niet aan doen. Dan zie ik iets en dan moet (!) ja moet ik het hebben! Iets moois voor in huis of kleren voor de dochters. Ik zweer het ik kan morgen een zevenling krijgen en ze zonder probleem een schoon pakske aandoen. T is zwaar erover…. Maar als ik dan die snoezige babybillen in dat coole pakske zie, dan smelt ik! Gelukkig is er al wat beterschap. Ik pak vast, denk na en hang soms weer terug…. We werken eraan dus!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *