Count Your Blessings

Oh wat een heerlijk weertje vandaag zeg! EIN-DE-LIJK!
Ik heb er nog nooit zo hard naar verlangd en uitgekeken, en eindelijk, totaal onverwachts, was het daar: het eerste lenteweertje! Stralende zon én blauwe lucht. Just the way i like it!

 

 

 

Dit weekend werd ik dus erg blij van Ellis die eindelijk weer wat de oude is na haar longontsteking, twee (!) vrolijk klimmende en schuifaf-ende meisjes, vuile kleertjes van het ravotten en buiten spelen,  het alleerste schepijsje van een hopelijk lange lente en zomer (waarbij de zon zo hard scheen dat we enkel een fluorescerende vlek op de foto werden) én het vooruitzicht en plannen van mijn driedaagse Londen citytrip deze week!

Meer Count Your Blessings kan je vinden via Anki

Edit: Vergat ik mijn mooie buit van de Retrodag van de kringwinkels nog eervol te vermelden zeg.
Ik kocht super mooie kopjes en bordjes, maar daar nam ik nog geen foto van. Ook kocht ik een oldschool fisher prize schooltje met van die leuke lettermagneetjes. Maar het meest blij werd ik van dit super mooie vogeltje/trekmuziekje. Als ie afgaat gaan de ogen en de vleugeltjes op en neer….*CUTE*

 

1 comment

  1. toch zalig é wat een beetje zon en warmere temperaturen doen met een mens of kind(jes),laat maar kome die zon en de rest.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *