…dat mag niet zeker?

Als de vent des huizes een hele dag lang thuis blijft, met twee kleine kinderen, waarvan รฉรฉntje hรฉรฉl ziek. En hij trots verteld aan de telefoon dat het allemaal zo goed gegaan is. En dat Jools niet zo veel gezaagd had en dat Ellis ook braaf was geweest en dat hij lekker eten had gemaakt en dat ze samen veel puzzels gemaakt hadden enzo…..

Dan moogde daar zeker niets van zeggen als ge binnenkomt en het huis ziet er zo (insert picture) uit….?

(en ja, onze was staat soms efkens in de living wegens “wij hebben nog altijd geen droogkast en met was van 4 mensen krijgen wij dat in de kelder op onze waslijn soms niet rap genoeg droog”)
Man, die #wijvenweek komt precies een week te laat voor mij….Ik zou zo’n dingen misschien beter opsparen ๐Ÿ˜‰

7 comments

 1. De was staat hier in de winter ook in de living hoor. Wij hebben ook geen droogkast, maar dan gewoon omdat ik er geen wil en principieel een beetje tegen ben: was kan ook gewoon aan de lucht of buiten drogen, vind ik. Het duurt dan misschien ietske langer, maar het is wel ‘n stuk ecologisch/economischer.

 2. Even voor de duidelijkheid: als ik een dag thuis ben, ligt het hier ook zo bij hoor. Maar ik ruim meestal alles op zo tegen dat het lief thuiskomt….Zodat het alvast gedaan is ๐Ÿ™‚

 3. Mijnen man en de 2 kindjes 2 uur alleeen laten, en mijn huis ziet er al zo uit.
  En nee, ik mag daar dan ook niets van zeggen.
  Mijn kinderen leven nog, dat is toch ook al goed?

 4. Voor de kindjes in bed zitten ziet het er bij ons hetzelfde of erger uit hoor!
  Ik zou dat niet eens opmerken. Als je opruimt voor ze in bed zitten, kan je erna weer herbeginnen…

 5. wij hebben ook nog altijd geen droogkast ๐Ÿ™‚
  ik weiger die in huis te halen omdat ik dan zeker niets meer ophang ๐Ÿ˜‰
  als de lakens ophangen, da’s nogal een zicht zo op een rekske ๐Ÿ™‚
  o ja en qua rommelgehalte valt dat nog mee hoor!
  hier is het vaak nog erger

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *