Jools’ eerste..

Gisteren ging Jools naar haar eerste concert in het Sportpaleis. Dat het van K3 was, dat nemen we erbij. Want zoals wel meer mensen weten doet een mens met kinderen al wel eens dingen waarvan hij vroeger nooit dacht hij ze ooit zou doen.

We kregen gratis kaarten aangeboden en dus trokken we er samen met Maya en Katleen naar toe. Eerlijk gezegd: ze waren er nog iets te jong voor: te lang wachten, te luide muziek, geen middagdutje….twas nog niet echt een goeie combi. We hielden het dan ook nog geen uurtje uit, maar kom: ze hadden zich geamuseerd, keken de ogen uit het lijf, dansten en waren onder de indruk. Al bij al een fijne namiddag dus!

3 comments

  1. Ik ging vorige week met Jitse naar de Plopshow. Ik krijg de kriebels van Plop, maar eigenlijk heb ik er echt van genoten om te zien hoe intens Jitse (en alle andere aanwezige kindjes) dit beleven. Ik zou het zo opnieuw doen. 🙂

  2. @ Dorien: ik durf het bijna niet zeggen, maar op een bepaald moment moest ik bijna bleiten; Omdat ik zo blij was dat ik Jools zo blij en onder de indruk zag. Omdat ik zo blij was dat ik zo’n intens moment (voor haar) met haar kon delen…. Erg zeg 😉

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *