Sonia Rykiel

Héél lang geleden- of nee om precies te zijn twéé jaar geleden was ik op weekend in Luik.
Bij toeval belandden we in een “designer goes H&M” woman catfight terecht en kon ik een super mooi pulleke voor Jools op de kop tikken van Sonia Rykiel. Hoewel het zogezegd age 5 a 6 jaar is, besloot ik het vandaag toch maar is te passen…en ja hoor: past perfect!

En mooi dat het is zeg, ik ben er helemaal verliefd op: de kleuren, het ontwerp…alles!! Het doet mij stevig verlangen naar warm lente weer…en ook Jools werd er precies héél blij van.

Ik kocht in Lille nog een ander rokje, in de solden. Toen nog héél veel te groot en nu nog steeds wat ruim (tis leeftijd 4 jaar, dus we zullen nog wat geduld moeten hebben. Maar Jools vond haar “prinsessenrok” toch nu al super cool. U let uiteraard even niet (!) op de Bumba kousen 🙂

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *