Gotye & Ellis Gourmet Burger!

Een paar maanden geleden had ik plots een enorme drang om mijn persoonlijke leven weer in gang te zetten en terug buiten te komen en meer dingen voor mezelf (en voor t plezier) te doen. Terug, as in: na al dat zwanger zijn en post-bevallingsleven.

En dus stond ik op een ochtend super vroeg, zodat ik zéker om negen uur op t werk zou zijn. Ik belde als een gek en twintig minuten later was ik vier tickets voor Gotye rijker. Niet omdat ik zo’n mega fan ben. Wél omdat dat ene toplied al dagen door mijn hoofd én uit mijn boxen knalde.
Ik geef het dus eerlijk toe. Ik ging vooral voor dat ene, prachtige liedje.
Dat én eindelijk een dinnerdate met het lief in Ellis! Ja, ja, onze jongste dochter heeft een restaurant op haar naam staan. In Brussel city, op een pleintje vlakbij de AB eigenlijk. Zes Vlamingen die een Gourmet Burger restaurant openden. Een échte aanrader vonden wij het. Voor een snelle, lekkere hap. Mega lekkere frietjes en oh my god, die zelfgemaakte mayonaise! We namen alletwee de “Ellis special”, een super lekkere burger met bacon. En ja, met zo’n naam konden we moeilijk anders natuurlijk…. Een absolute aanrader was ook de “iceburger” die ik als dessert nam. Een super lekker frambozenkoekje met een bolletje vanilleijs tussen. Mega simpel, belachelijk lekker! Kijk en geniet mee:
Maar Gotye, dat was dus ook wel zeer ok. Mooie, ingetogen songs. Leuke graffics. En vooral: nog’s een avondje weg, met z’n tweeën, met vrienden. I loved it!

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *