Win win

Het lief mocht drie heerlijke dagen gratis ende voor niets naar Londen. Voor het tienjarig bestaan van het bedrijf. Drie dagen vol leuke activiteiten. Ik kei jaloers natuurlijk, dus zorgde ik ervoor dat ik ook een leuk weekendje op de planning had staan.

Toen hij thuis kwam kregen we allemaal een kadootje. Jools een doos vol coole, houten Londense autootjes, Ellis een mooi boek met muziek en ik, ik kreeg het leukste kado van al:

Cool hé! Ik zag het al op een aantal blogs en natuurlijk ook op pinterest in postervorm. Maar nu prijkt het hier ook in onze living in plakaat vorm. En blij dat ik ben!!! We hadden dus beiden een leuk weekend én ik hield er een mooi decoratie item voor ons project living aan over! Win-win dus!!

 

2 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *