Project Living

Eindelijk, eindelijk, eindelijk zijn wij terug in gang geschoten.
Want zo’n 3 jaar geleden kochten wij ons huis. Ongeveer terzelfder tijd dat ik zwanger bleek van Jools.

Het lief stortte zich op de verbouwingen (elektriciteit, vloeren, verven…): bijna alles deed hij zelf! Net voor de bevalling van Jools maakte we de living bewoonbaar (lees: very basic ingericht met de meubels die we toevallig uit de verhuiswagen haalden. Een niet echt samenhangend of erg decoratief geheel.

En toen waren we al dat verbouwen even beu en hupla, ik bleek alweer zwanger. En dus bleef de living onveranderd. Tot we weer wat energie over hadden, en ruimte in ons hoofd. Om na te denken wat we nu écht wouden. En neen, helaas wonnen wij ondertussen nog altijd de lotto niet, maar gelukkig  kregen wij wel wat geld terug van de belastingen. En dat besloten wij dus te herinvesteren. En dankzij Pinterest is er aan inspiratie ook al geen tekort. Dus zo gezegd zo gedaan.

Twee weken geleden hakten we eindelijke de verlichtings-knoop door (dat las u hier al), vorige week bestelden we onze zetel (die hopelijk volgende week al geleverd wordt) en dit weekend sloegen we dus aan het verven.

Het plan is dus een witte living met veel kleurrijke accessoires. De zetel is uiteindelijk een zwarte 3 zit met chaisse longe Ikea zetel geworden aangezien we een klein vermoeden hebben dat die zetel de komende 5 jaar nog redelijk gesloopt zal worden door het kleine gespuis hier in huis. De aankoop van een échte degelijke zetel stellen we zo dus even uit.

Goed bezig dus hier: zetel: check! verlichting: check! witte muren: check! Ondertussen wachten we nog op het eerste ontwerp voor onze (grote!) kast op maat waarin we al onze mooie accessoires kunnen tentoonstellen en alle rommel (en speelgoed) kunnen verbergen. Ik kijk er al naar uit jong, ge kunt dat niet geloven!

Nu nog vrij leeg aan de ene kant en vol speelgoed aan de andere, but all will be solved soon dus!
Jipie!

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *