To shop or not to shop

Hoewel ik ook probeer om mij zo weinig mogelijk te laten verleiden tot onnodige, overbodige aankopen heb ik mij gisteren toch serieus laten gaan op shopgebied.

Maar, het moet gezegd: ik mocht. Van mezelf. Ik had het op voorhand zo beslist. Omdat het al lang geleden was dat ik nog is écht voor mezelf gaan shoppen was. Omdat ik maar twee paar schoenen heb ik die ik vaak draag. Twee paar comfy sneakers zal ik het maar noemen. Na mijn zwangerschap bleek ik namelijk plots een schoenmaat bij gekregen. Niet zo handig dus en alle schoenen met hakken of schoenen van het iets elegantere soort belandden in de vergeethoek. Hoog tijd om daar iets aan te doen dus.

Rode, gele en groen-achtigen. Met verschillende soort hak (van laag naar iets hoger). Kleren werden er ook gekocht. Op aanraden van de persoonlijke styliste (mijn zus). Nu nog zien of ik ze ook écht durf dragen. Want helaas waren het niet alleen mijn voeten die een extra post-zwangerschapsmaat kregen.

In ieder geval: het deed deugd. een hele dag op stap, shoppen voor mezelf. Niets gekocht voor de kinderen. Véél te lang geleden i tell you!

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *