My Life Story

Ik zag het voorbij komen op Pinterest en was meteen verkocht: My Life Story.

Een full lifetime diary zeg maar. Een dagboek om 100 jaar van je leven bij te houden.
Speciale momenten, plaatsen waar je geweest bent, verwezenlijkingen, favoriete boeken, muziek, ambities…alles kan je er in kwijt. Elk jaar kan je opschrijven wat je overkomen is, wat je wil herinneren….samen met leuke foto’s en andere herinneringen.

Een soort van scrapboek, maar dan toch nog anders.
Een super dik boek in een mooie kaft. Nog maar net besteld en nu al in huis. Ik opende mijn zware pak en was meteen verliefd!

Het moeilijkste nu is beslissen wat ik er mee ga doen. Want My Life Story is super tof om nu te starten voor Jools of Ellis. Alles voor hun bijhouden tot ze oud genoeg zijn om het zelf verder te zetten.

…Of het invullen voor mezelf als herinnering voor later. Beide lijken mij een super leuk souvenir voor mezelf, voor de dochters.  Ik was, bij ontvangst zo enthousiast dat ik meteen nog twee boeken wou bijbestellen, maar helaas bleek ik het laatste exemplaar gekocht te hebben. Hopelijk zijn ze snel weer voorradig en kan ik er aan beginnen: één voor mijn leven, één voor Jools en één voor Ellis!

En dan maar hopen dat ze het later appreciëren, een blik in het leven van hun moeder én van zichzelf.
Ik zou het alvast super cool gevonden hebben om zelf zo’n boek te erven.

7 comments

  1. op verschillende plaatsen te koop, alleen meestal héél duur. Ik kocht het bij de goedkoopste (die ik vond) maar daar zijn ze nu op. Heb wel gemaild en ze komen weer binnen, maar ze wisten nog niet wanneer. Will keep you posted here…. (en moet site even opzoeken, iets van gadget house ofzo)

  2. Dit lijkt me een superleuk cadeau voor ons petekindje dat binnenkort wordt geboren. Maar tijdens wat gegoogle las ik commentaren van mensen die vinden dat het ‘moeilijk schrijft’ omdat het zo dik is, en dus niet echt praktisch is. Wat is jouw ervaring ermee?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *