Trouwens…

Ik was ook één van die gelukzakken die van The Insiders een testpaket kreeg van Le Petit Marseillais! 


Super lekker ruikende, snel intrekkende, zacht makende productjes!

Samen met Jools heb ik nu elke avond een “meisjes momentje”. Lekker ons handen insmeren met de handcreme én ons armen en benen met de geuren bodylotion- of olie. De geuren doen je zo in één of ander zonnig land wanen en het fijne er aan is dat ze zo goed intrekken.
En ja, bij De Insiders denken ze ook altijd aan de minder gelukkigen: ik heb nog een paar staaltjes over om uit te delen. Ik deelde er al een hoop uit op het werk en ook via Facebook werden er een aantal weggegeven. Daarom ook hier: staaltjes, staaltjes voor twee geïnteresseerden! Anyone?
4 comments

  1. Ai, ik ben blijkbaar net te laat, maar ik waag toch nog mijn kans: ik ben ook geinteresseerd! 🙂

    De winterperiode is begonnen en daarbij ook mijn droge, jeukerige handen die smeken om crèmekes 🙂

  2. @ Tamara: niet te laat hé…Ik zei niet de eerste twee 🙂
    Ik zal naampje trek ofzo doen!

    én ook: als ik thuis ben zal ik eens goed kijken hoeveel ik er nog heb. Als het er toch meer zouden zijn, krijgen jullie er allemaal enkele… 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *