Los Ardennos

Elk jaar (of dat is toch de bedoeling) gaan wij met de familie op Ardennen weekend. De traditie bestaat al een hele tijd. De bedoeling is dat we elkaar nog’s kunnen zien, want sinds mijn oma gestorven is, zijn er niet zo veel familiefeesten meer. Bijna niemand heeft een groot genoeg huis waar we met zijn allen binnen kunnen. En dus huren wij iets. In Los Ardennos meestal. Een groot huis, groot genoeg voor alle neven, nichten, tantes, nonkels, kinderen en soms ook honden.

Dit jaar kwamen we terecht op een bio-boerderij. Daar stond een héél groot huis wat ze verhuurden. Vol mooie kamers met badkamers, een fitnessruimte met sauna en héél veel plaats.
Super tof dus en al helemaal voor de kleine kinderen. Zij sprongen op de trampoline, gingen kijken naar de koeien op de wei, luisteren naar de kuikentjes in de serre, klommen op het hooi en keken naar het kalfje dat die nacht geboren werd. Wat een aanrader zeg!

Op zaterdag gingen t lief en ik mee op de grote wandeling, op zondag hielden we een gezinsdagje op de boerderij en in het bos naast het huis. Normaal gaan we altijd begin september op weekend, maar door omstandigheden gingen we dit jaar een beetje later. En wat een geluk we hadden met het weer zeg!!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *