Jools is a lucky bastard, deel 908

Merci Griet, merci!!

T zijn wel nog geen mooie foto’s, maar gewoon foto’s van de eerste pasbeurt. Jools zo fier als een gieter en plots ook een écht meisje meisje. Heen en weer aan t wiegen om het zwieren van het rokje uit te checken!!
De kleertjes zijn ge-wél-dig mooi. Wij zijn ge-wél-dig blij! Wat een goeie ruildeal was dit zeg!
  
Het rokje zit helemaal perfect. Het jasje, zoals gezegd een klein beetje nipt. Maar daar zal Ellis dankbaar gebruik van maken denk ik 🙂

4 comments

  1. Ja dat denk ik ook (al kan ik dat niet goed inschatten), maar beter te groot dan te klein hé 🙂 SUPER merci (again) en Ellis zal met gepaste trots haar assorti jaske aandoen dan 🙂

  2. Griet, ik wil ook wel een ruil doen voor zulke mooie kleertjes. Wat wil je hebben? Mijn Lief? Zeer handig grief in huis… Mijn dochter? Altijd vrolijk (of toch bijna)… Iets anders? Echt zoooo mooi!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *