Het regent

…en dan heb ik het niet over ons fantastische zomerweer, maar over onze brievenbus. Het regent hier namelijk kadootjes!

Tof dat dat is. Gewoon lui in uwe zetel zitten en verrast worden door de postbode.
Het eerste pakje deze week was van Liezelmama. Of moet ik zeggen van haar prachtige tweede dochtertje Joëlle?

Feit is dat ik een lucky bastard ben en dat ik dus de gelukkige winnares was van één van haar super mooie doopsuikertjes. Zijnde: een kei tof piramidezakje in een héél mooi kleurtje én stofje! Ik ben er écht super content mee en het is al in gebruik (voor klein geld). Dat we daarvoor eerst de super lekkere viooltjes moesten op eten namen we er gaarne bij 🙂

Merci Liselore!!

Nog aan het nagenieten van dit postpakket geluk, trof ik vandaag alweer een volgepropte brievenbus aan. Deze keer was het van Griet. Ook bij haar was ik één van de gelukzakken en won ik een super mooi jurkje!

In het pakje zat ook nog een leuk kaartje (merci Griet!!!) én een gepersonaliseerde kussensloop voor Jools (die nog stamt uit de tijd dat we al’s een kunstwerkje van Griet kado kregen!)

Merci, merci, merci!!!

2 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *