Aangekomen!

Gisteren al. Of neen, zelf eergisteren al…Helaas werd ie toen bij de buren geleverd die mij het goede nieuws pas gisteren bezorgden.

Maar hier is ie, mijn nieuwe beste vriend:

Al krijg ik er wel een beetje stress van.
En nog meer als ik de handleiding open:
 
zin 1: lees deze instructies voordat u PROBEERT de machine te gebruiken (ik lees: you can try, but you wont be able!)
zin 2: VERKLEIN de kans op elektrische schok 
(ik lees: u will get shocked, de vraag is alleen maar wanneer)
zin 3: verklein het risico op brandwonen, brand, een schok of persoonlijk letsel (ik lees: idem zin 2)
 
…What the hell did i just buy?

En nu is het even kwestie van tijd vinden voor een eerste project. Gisterenavond heb ik even tijd genomen om mijn nieuwe vriend een beetje te leren kennen. Ik installeerde hem, leerde rechtdoor en achteruit naaien, hoe ik een steek kan kiezen, hoe ik de naaldstopstand kan wijzigen….Very basic stuff dus. Maar ik wil er toch graag mijn tijd voor nemen. Want deze keer is het voor écht hé. Deze keer wil ik ook iets moois kunnen fabriceren. En vanavond schuimde ik het web af, op zoek naar een leuk eerste projectje. I got inspired en heb er super veel goesting in! Vlaggenlijn, eerste rokje en nog veel meer: here i come!

To be continued….Als ik niet eerst levend verbrand of geëlektrocuteerd wordt, that it….

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *