Paniek!

Lieve Ellis,

Vandaag zorgde je voor commotie bij K&G. Je bent namelijk OVER de curves gegaan…
Je bent nu, net 4 maanden oud en dat is goed voor 7kilo740 én 67,5cm pure pleasure Ellis!

“Moeten we dat  dan P101 noemen??!!” aldus K&G.

Goed bezig lieve schat.

Je (toch wel trotse) mams

6 comments

  1. lol, ja, ja, het ligt niet te ver weg! She will wear it!! En dan krijg je zéker een foto! Ben ook nog werk aan t maken van een bedanking, maar geef me nog wat tijd, er waren wat logistieke problemen (lees je later wel) 🙂

  2. @ Tamara: moh? meent ge dat? Awel ma op de creche wendag lag ze ook naast een ander kind dat vier weken ouder is en die was kleiner dan Ellis. En ik zeg: ah die is precies even oud en even groot en tbleek ook een kindje van 7 maand te zijn zeg. *slik* En al die mooie kleertjes die ik amper aan kan doen!

  3. Go Ellis!

    Wij hadden dat met onze P101-J. ook de hele tijd: als ik naar K&G ging, was ik altijd bezorgd omdat ik daar kindjes zag die even groot (en dus in mijn beleving ook even oud) waren als J. en die al veel meer konden dan hij. Maar dan bleek altijd dat die kindjes 3 tot 6 maanden ouder waren 😉
    Of ik kreeg opmerkingen als “kan hij nu nog niet zitten?”, waarop ik dan moest antwoorden dat ‘t kind nog maar 4 maanden was 😉

    Maar J. is nu 17 maanden en is toch al terug op de P97 geraakt, waardoor hij zijn kleertjes al iets langer kan aandoen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *