1st time!

Vandaag was groentepap tijd voor Ellis! Een allereerste kennismaking met bloemkool.
Toch wel spannend vond ik. En ook niet zo’n succes eigenlijk. Ik vind haar nog vrij klein en had al zo mijn twijfels. Maar op aanraden van de pediater begonnen we vandaag al even, met de bedoeling dat ze volgende week, tegen dat ze 4 maand is, volwaardige porties zou eten. Maar ze toonde eigenlijk nog nooit interesse in eten. Hapte ook niet echt. Duwde alles terug naar buiten. Afin, geen groot succes dus. Ik denk dat ze nog iets te jong is. Waarschijnlijk stel ik de tweede poging dus ook een weekje uit.

Maar schattig was het wel.

Ready for take off.
En geen paniek beste mensen. Ellis zit nog niet in de Bumbo stoel. Twas maar voor héél even.

3 comments

  1. Nelle eet al groentenpap sinds ze drie maanden is. Al onze dochters eigenlijk zijn begonnen met groentepap toen ze 3 maanden waren. De eerste week was het idd telkens eten terug naar buiten duwen, maar de volhouder wint en na 2 weken hapte ze perfect van de lepel af en eet ze nu met heel veel smaak groente en fruitpap! Het zal wel lukken het vraagt ook even wennen en ze moeten tijd hebben om hun tong in de andere richting te doen draaien hé…

  2. Ja de eerste keer was het hier ook van dat. Maar de tweede keer ging het al veel beter. Volhouden dus, tis gewoon een kwestie van gewenwording. En euhm, niet getreurd, het heeft in ieder geval super mooie foto’s opgeleverd 😉

  3. Ja de eerste keer was het hier ook van dat. Maar de tweede keer ging het al veel beter. Volhouden dus, tis gewoon een kwestie van gewenwording. En euhm, niet getreurd, het heeft in ieder geval super mooie foto’s opgeleverd 😉

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *