(Nog steeds) Te Ruil

Herinnert u zich deze nog?

Die ligt hier nog steeds. Op zoek naar een leuke ruil. Dus waag ik nog één keertje mijn kans.
Want ik wil eigenlijk héél graag eens een (niet door mij, maar door iemand anders) zelfgemaakt rokje voor Jools. T mag een simpel zijn. Zonder rits, gewoon met een rekker ofzo. Maat 98 a 104.

Ik kies en lever de stof, jij maakt en krijgt in ruil dit boek erbij…
Any takers? We zouden u daarenboven eeuwig dankbaar zijn 🙂

6 comments

  1. Ik wil ook wel eentje voor je maken, heb hier ook 2 dochters rondlopen die maatje 98 – 104 hebben, dus patroontjes genoeg 🙂

  2. Wauw!! Zo leuk zeg!!! Was al blij geweest met één reactie zeg! Hoe moet ik hier nu aan beginnen 😮 Ook mensen geïnteresseerd in een ander mogelijke ruil? Zal eens nadenken of ik nog iets in de aanbieding heb.

    En ter verduidelijking: het feit dat ik het zelf niet wil maken is niet van niet willen, maar vooral niet kunnen (nog niet voldoende kennis (of durf?) en vooral: geen budget voor een naaimachientje. Dat wat ik ooit kocht in de kringloopwinkel is toch niet echt goed werkgerief zal ik maar zeggen.

    Ik bedenk nog even wie ik nu uitkies! En bedank jullie alvast héél erg allemaal!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *