Home Sweet Home

Ik ben zeer blij hier bij te kunnen melden dat wij aan de tweede fase van de verbouwingen begonnen zijn.

Met “de tweede fase” bedoel ik: gewoon opnieuw beginnen!
Neen, zo erg is het nu ook weer niet. Maar toen we de eerste keer bezig waren, was het vooral kwestie van alles op tijd bewoonbaar te krijgen voor Jools’ haar geboorte. Vooral de living en gang werden dus vrij basic afgwerkt, zodat we op comfortabele manier zouden kunnen wonen. Nu, twee zwangerschappen later begint het te kriebelen om alles ook zo mooi mogelijk te maken. En dus begon het lief gisteren aan het pimpen van onze gang. Met een cool behangpapierke dat helemaal past bij de stijl waarin we onze living willen aanpakken en ook vooral bij de stijl van ons huis.

En schoon dat het is! Ik word er helemaal blij van! Of hoe één muur een gigantisch verschil kan maken.

Voor het uitvoeren van ons droom living-masterplan is het nog even wachten. We zijn op zoek naar dé juiste zetel (en vooral het bijpassend budget), een tof behangske en wat tijd om er in te vliegen. Maar eens het af gaat zijt, gaat het ge-wél-dig zijn. Dat zeg ik u nu al!
Voor meer Home Sweet Home kijk je best eens bij initiatiefneemster Barbara. Even stil staan bij het moois in eigen huis (en lekker binnenkijken bij anderen). Leuk idee, toch?

2 comments

  1. Schonekes! En nu weet je waarom Ellis gisteren zo content was. Die was sprakeloos van dat schoon behang 😉 Echt mooi!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *