And the winner is…

Vannacht sloot ik de give-away af. Dat wil zeggen dat ik vandaag mijn winnaar kon kiezen. Weinig inspiratie, dus gewoon via random.org. Ik weet wel niet hoe andere daar dan zo een screenshotje van maken en alles om het te bewijzen (ben te lui om me daar mee bezig te houden), dus jullie zullen me gewoon moeten geloven 🙂

De winnaar is….Nr 2, en dat blijkt Vink te zijn. Vink, ik heb géén idee wie je eigenlijk bent, dus gelieve mij even te mailen zodat we alles kunnen regelen. Nodig: email- en postadres, volledige naam én welk nummerbordje je graag zou hebben. Ramsign zal het bord dan rechtstreeks naar jou opsturen!

Véél plezier ermee én we willen dan wel natuurlijk een foto zien met het resultaat hé!!

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *