Blogmeeting

Awel hé: ik vond dat plezant!
Zo plezant dat ik géén enkele foto nam, zelfs niet met mijn fancy pantsy GSM.

Ik had het te druk met leuke gesprekjes doen en ok, vooral ook Jools in t oog houden. Want ook zij vond het plezant. Al duurde het wel een hele tijd voor ze wat loskwam: zo veel kindjes én dieren tegelijk, dat was een beetje veel voor een kind dat altijd eerst alles (en neem dat maar letterlijk) gezien wil hebben.

Jools liep van hier naar daar, keek naar kindjes én dieren. Ik keek ook mijn ogen uit, af en toe onopvallend naar de naamkaartjes gluren en toch ook heel wat gezichten spontaan herkennen.

Maar t was leuk! En voor herhaling vatbaar. Want ik heb lang niet met iedereen kunnen praten en ook niet even lang als ik had gewillen met anderen.

Dus Tamara, Isabel en Sofie: goed gedaan hoor! Bedankt voor de organisatie. T was écht een tip top idee én uitvoering!

3 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *