Onverwachtte wending!

Toen ik terug thuis kwam van vakantie lag hier een hele stapel post. Eén kaartje trok meteen mijn aandacht, ’twas zo een “de postbode had een pakje maar je was niet thuis” kaartje.  Jeuj! Exciting!

Met mijn verjaardag in t vooruitzicht had ik een vaag vermoeden van wie het zou zijn. Nu mijn metekindje in het buitenland is gaan wonen verlopen onze kadootjes nog al’s via zo’n postpakje. Tof en spannend dus!
Maandag en dinsdag vlogen echter voorbij en ik vond geen gaatje om langs de Post te gaan. Mijn geduld werd dus nogal op de proef gesteld. Vandaag zou ik eindelijk gaan. Groot was dan ook mijn verbazing toen ik vanmorgen alweer een “de postbode is langs geweest met een pakje” briefje in de bus vond. Helemaal spannend werd het toen er op het briefje van vandaag vermeld stond dat het om een internationale zending ging. Huh??? Van wie was het pakje van vorige week dan al??? Ik had toch niets besteld ofzo?

Vol spanning trok ik dus naar de post. Groot was mijn verbazing toen ik deze grote (en zware) doos in handen geduwd kreeg.

Ik draaide en keerde en zag plots de afzender staan: The Insiders! Ahhhh!!! Cool! Ik ben gekozen voor één van hun campagne’s! Ik trok de doos open en zag deze berg producten.

Hoe cool is dat??! En dan nog op Henry’s verjaardag zeg! Wat een kado. Aangezien Frank in alle opzichten nogal een strantjanet is en dus ook nogal wat blaas- en nierproblemen heeft zit hij op een speciaal dieet van pokkeduur katteneten van bij de dierenarts. Maar Henry, da’s een avonturier, een dagtripper, een ontdekker. Ideaal proefkonijn dus voor deze producten. Ze beloven namelijk een verbetering van de natuurlijke weerstand van uw kat. Bij het eten van deze voeding zal Henry energie uitstralen en een beter spijsvertering hebben. Ook zijn vacht zal meer gaan glanzen én hij zal zachter aanvoelen en een heldere blik krijgen…..En zeg nu zelf? Wie wil dit nu niet krijgen voor zijn verjaardag.

Dus bij deze, lieve Henry,  dit is mijn verjaardagskado aan jou! In mensentaal staat het zowat gelijk aan een week in een exclusief spa-kuuroord, lijkt mij! Geniet er dus maar van!

Zoals je ziet heb ik een hele berg zakjes gekregen. Wie ook een energiekere kat wil, mag altijd een comment achter laten. Bij interesse zal ik twee winnaars uitloten die een aantal zakjes in zijn bus mag verwachten! Een winnaar krijgt staaltjes van de Purina ONE kip-rijst versie, de andere Purina One voor gesteriliseerde katten. Laat dus ook weten welke je zou willen.

4 comments

  1. Wij verwelkomen volgende donderdag 2 kleine 2 maanden oude katertjes in huis, Victor en Titus, dat zou wel een lekkere welkomstmenu zijn…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *