Mijn verjaardag, Kado voor…U? Give-away y’all!

Morgen is het mijn verjaardag en ja ja…ook ik mag een give-away organiseren. Je hebt deze leuke weggeefactie misschien al ergens gezien?

En dat rond mijn verjaardag zeg! Ik doe het (ahum) zware werk en jullie kunnen met de prijzen gaan lopen. It’s a strange world, die blogwereld. Maar kom, dingen weggeven is ook héél leuk, dus bij deze.

Zoals je hier en daar al kon lezen is het Deense bedrijf Ramsign gespecialiseerd in emaille borden. Think: leuke borden voor aan de voordeur met namen, huisnummer of straatnaam er op! Pareltjes staan er tussen.

En het leuke is dus dat ik er één mag weggeven. Het enige wat jullie moeten doen is hier een comment achterlaten én eens surfen naar de site. Ah ja, hoe kan u anders uw eigen prachtexemplaar uitkiezen en mij laten weten welk bord (met welke info) het mag zijn?

Allé hup, u moest al aan het surfen zijn!
Ik zou trouwens kei hard voor een Engelhardt gaan.


Schoon toch hé?

11 comments

 1. Eerst en vooral een gelukkige verjaardag!
  Allez … voor morgen dan toch.

  Ik heb de actie inderdaad al eerder gezien, maar nog nooit meegedingd. Bij deze waag ik dan toch mijn kans voor een schoon huisnummer aan mijn voordeur…

  Arrowhead
  Huisnummer
  Maat: 12.5 cm

 2. Ik kreeg weer een aantal mails van mensen die melden dat er problemen zijn om comments achter te laten hier. Ik heb een paar instellingen veranderd, dus hopelijk lukt het nu wel….

 3. Ik waag mijn kans! Een donkergroene arrowhead zou perfect passen bij ons huis!

  Sinds we eind december naar Tienen zijn verhuisd staat ‘het bijna onzichtbare huisnummer vervangen’ nog steeds op onze lange to-do lijst te pronken. Moet dus dringend iets aan gebeuren :-). Op goed geluk!

  Gelukkige verjaardag voor morgen!

 4. Proficiat!
  Ik doe mee!
  Enkele weken geleden had ik zelf zo’n give-away op m’n eigen blog staan. En die heb ik aan iemand gegeven (zoals het hoort), niet aan mezelf, maar aan iemand die meedeed. En nu denk ik, ooh, ik wil ook zo’n bordje.
  Mijn keuze: een nummerbordje, niet rond. Verder wil ik nog niet kijken, we zien nog wel …

 5. @Jessie: net aan de rand van de ring, in het idyllische Sint-Margriete-Houtem, tussen de koeien! Mijn vriend is in de streek opgegroeid en wilde zijn kine/osteopraktijk hier uitbouwen. Ik ontdek Tienen nog volop, heb al fijne adresjes opgeslagen, maar leuke (kindjesactiviteiten)tips altijd welkom! En proficiat 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *