Ellis, the numbers

Lieve Ellis,

Gisteren was het zo ver: je had een afspraak bij K&G voor je tweede spuitjes.
Ik was super benieuwd of je wel goed gegroeid was enzo, want ik was al bang dat al je energie naar het ziek zijn gegaan was. Gelukkig bleek dat je het super goed doet. Je weegt nu 6kilo900 en blijft daar mee op de P97 zitten. Maar, geen paniek, ook je lengte zit op de hoogste grafieken, dus je bent (met je 62,5cm) mooi in proportie.
Verder laat ik je nog even weten dat ook je tweede solo nacht een succes was. Ik vreesde er nogal voor, want na je spuitjes (gisteren rond 15u) ‘s middags, trok je je terug in een diepe coma slaap. Rond 18u gaf ik je nog een flesje, je sliep er rustig door. Vannacht werd je even wakker rond 5u45. Je was super happy én hongerig. Je fles ging vlot binnen. Ik legde je terug in je kamertje, hoorde nog wat gekir en toen werd het stil. Ondertussen is het alweer 9u15 en ga ik je toch maar’s uit je bedje vissen. Ik hoor al héél stille uitrek-geluidjes, dus ik denk dat je nu toch écht wel genoeg geslapen hebt!

2 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *